Senior Planner to Volt

We´re looking for an established planner with star qualities. Today, our strategic team consists of five people with different backgrounds and experiences who together form a strong and dynamic key resource at the agency. Read more about the position and how to apply in Swedish below.

Om jobbet 
Som senior planner på Volt arbetar du med strategiutveckling, research, och omvärldsanalys. Arbetet paketeras i olika former beroende på syfte och uppdrag – exempelvis som kreativa briefer, varumärkesplattformar, kommunikationsstrategier och strategiska rekommendationer. Du kommer att arbeta med byråns befintliga kunder, nykundsuppdrag och interna projekt.

För att lyckas i arbetet behöver du vara en strategisk allätare som tycker om att arbeta växelvis med olika uppdrag och arbetsgrupper. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, drivande och van att tala och föra resonemang inför grupper. På Volt ligger ansvaret för uppdragen hos respektive arbetsgrupp vilket ställer höga krav på varje individs ansvarstagande, hantverk och samarbetsförmåga. Vi på Volt värnar om vår familjära stämning och omtänksamma kultur så därför kommer stor vikt läggas vid din personlighet. 

Kompetenskrav
Minst fem års erfarenhet av att ha arbetat som planner, strateg eller motsvarande. Antingen på byrå, mediebyrå och/eller i ett brandteam på kundsidan.

Arbetat med både strategiska frågeställningar (varumärkesstrategier och kommunikationsstrategier), i konkreta kommunikationsaktiviteter (kreativ planning) och konceptuell utveckling.

Arbetat med digitala och sociala kanaler och därmed ha kunskap kring målgruppers och varumärkens digitala beteenden samt kan föra strategiska och kreativa resonemang kring dem.

Genomfört sammanställningar och analyser av exempelvis kartläggningar, undersökningar och effektmätningar.

Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetar i MS Office-programmen samt Keynote.

Meriterande kunskaper
Det är en stor fördel om du har arbetat i omvärldsbevakningsverktyg som exempelvis Retriever, Meltwater, All Ears eller Notified. Samma gäller erfarenheter av att ha arbetat i analysverktyg för olika sociala kanaler samt Google Analytics och Google Data Studio. 

Mer om oss
Volt är en oberoende kreativ byrå med med ett brett spektrum av kunder inom B2C, B2B och G2C. Kärnan i vårt erbjudande handlar om att utveckla starka och långsiktiga kommunikationskoncept som dramatiserar kärnan i våra kunders varumärken. Vi har ofta rollen som huvudbyrå för våra kunder.

Vi sitter på Södermannagatan 15, i hjärtat av Södermalm. Huset är det äldsta i kvarteret och vi delar det med några vänligt sinnade spöken (vi har kollat med ett medium). 

Ansökan
Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde planeras tillsammans med sikte på tidig höst 2021. Volt är kollektivanslutna.

Varmt välkommen med din ansökan till career@volt.se senast 2021-09-08. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande under ansökningsperioden. 

In other news

Volt Stockholm
Södermannagatan 15
Box 4303
102 67 Stockholm
Sweden
+46 8 678 59 00

Nordic Volt
Sillemstraße 60A
20257 Hamburg
Germany
+49 170 7495356
nordicvolt.de


Facebook

Instagram
Twitter
Linkedin


Cookie Policy
 / Privacy Policy

New business enquiries
henrik@volt.se

Career enquiries
career@volt.se

Internship enquiries
internship@volt.se

General enquiries
hello@volt.se

We are an independent creative agency based in Stockholm. We move brands and people by developing and implementing strategies, communication and design concepts.
Subscribe to our mailing list