Planner till Volt

Vi på Volt söker en till plannerstjärna! Idag består vårt strategiska gäng av fyra personer med olika bakgrund och erfarenheter som tillsammans bildar en stark och dynamisk nyckelresurs på byrån.

Om jobbet
Som planner på Volt arbetar du med omvärldsanalys, research och strategiutveckling. Dessa paketeras i olika former beroende på syfte – exempelvis kreativa briefer, trendspaningar, koncept, plattformar och strategier. Du kommer att arbeta med befintliga kunder, nykundsuppdrag och interna projekt. På Volt ligger ansvaret för uppdragen hos kundteamen vilket ställer höga krav på varje individs ansvarstagande, hantverk och samarbetsförmåga.

För att lyckas i arbetet behöver du vara en strategisk allätare som tycker om att arbeta växelvis med olika uppdrag och team. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, drivande och van att tala och föra resonemang inför grupper. Vi på Volt värnar om vår familjära stämning och omtänksamma kultur så därför kommer stor vikt läggas vid din personlighet.

Övriga kompetenskrav
Fem års erfarenhet av att ha arbetat som planner, strateg eller motsvarande. Antingen på byrå, mediebyrå eller i ett brandteam för ett varumärke.
Erfarenhet av plannerarbete på strategisk varumärkesnivå och av mer taktiska aktiveringar.
Erfarenhet av att ha arbetat med digitala och sociala kanaler.
Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Kan arbeta i MS Office-programmen samt i Keynote.

Meriterande kunskaper
Det är en stor fördel om du har arbetat i omvärldsbevakningsverktyg som exempelvis Retriever, Meltwater eller Notified. Samma gäller erfarenheter av att ha arbetat i analysverktyg för olika sociala kanaler samt Google Analytics och Google Data Studio.

Mer om oss
Volt är en oberoende kreativ byrå med en stor bredd av kunder och uppdrag. Vi arbetar med Business to Business, Business to Consumer och Government to Consumer. Kärnan i vårt erbjudande handlar om att utveckla och aktivera en Unifying Idea för våra kunder och vi har ofta rollen som huvudbyrå. Den kompetens vi inte har internt tar vi in genom duktiga samarbetspartners. Vi sitter på Södermannagatan 15, i hjärtat av Södermalm. Huset är det äldsta i kvarteret och vi delar det med några vänligt sinnade spöken (vi har kollat med ett medium).

Anställningen är ett föräldravikariat på heltid med stor chans till tillsvidareanställning. Tillträde planeras tillsammans med sikte på början av 2020. Vi har individuell lönesättning.

Varmt välkommen med din ansökan till career@volt.se innan 2019-11-29. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande under ansökningsperioden.

In other news

Volt Stockholm
Södermannagatan 15
Box 4303
102 67 Stockholm
Sweden
+46 8 678 59 00

Nordic Volt
Sillemstraße 60A
20257 Hamburg
Germany
+49 170 7495356
nordicvolt.de


Facebook

Instagram
Twitter
Linkedin


Cookie Policy
 / Privacy Policy

New business enquiries
henrik@volt.se

Career enquiries
career@volt.se

Internship enquiries
internship@volt.se

General enquiries
hello@volt.se

We are an independent creative agency based in Stockholm. We move brands and people by developing and implementing strategies, communication and design concepts.
Subscribe to our mailing list